بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه
بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه
بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه
بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه - در طی سالیان اخیر تعداد دانشجویانی که برای تحصیل به کشور ترکیه آمده اند رشد بسیار چشمگیری داشته است. قطعا یکی از دلایل انتخاب ترکیه این است که دانشجویان می توانند یک دوره تحصیلی را با هزینه ارزان به پایان برسانند و همین موضوع باعث شده است که بیش از 650 هزار دانشجوی بین المللی برای تحصیل به این کشور بیایند. ایرانیان بسیاری نیز به دلیل کم بودن مسافت و ارزان بودن تحصیل به کشور ترکیه مهاجرت می نمایند.
حسابداری علم اعداد و تحلیل کردن اعداد می باشد و شما با ابزار حسابداری می توانید عملیات مالی هر شرکت و سازمانی را مورد بررسی قرار دهید. افرادی که در رشته حسابداری تحصیل می نمایند قادر خواهند بود که صورت های مالی سالانه یک شرکت را تهیه نمایند و در مورد موفقیت اقتصادی یک بیزینس یا شرکت اظهار نظر نمایند، لذا در جهت پاسخ گویی به این سوال که آیا آینده شغلی این رشته مناسب است؟
بایستی بیان داریم که تقریبا هر شرکت بزرگی برای ادامه مسیر خود و رسیدن به موفقیت به متخصصان حسابداری نیاز دارد. در کشور ترکیه نیز دانشگاه های مختلفی اعم از خصوصی و دولتی برنامه و رشته حسابداری را ارائه می نمایند. در این مطلب از پروان آکادمی قصد داریم به معرفی بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه بپردازیم. ضمنا جهت دریافت و تهیه پکیج آموزش زبان ترکی می توانید اینجا کلیک نمایید.
بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه
بهترین دانشگاه های حسابداری ترکیه
ترکیه یکی از کشور های جذاب برای تحصیل در خارج از کشور است که دارای دانشگاه های متعددی است اغلب دانشگاه های این کشور در بین برترین دانشگاه های جهان به طور کلی یا بر اساس یک رشته خاص رتبه بندی شده اند ، در ادامه با بهترین دانشگاه ها برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه آشنا می شویم.
دانشگاه اقتصاد ازمیر یک دانشگاه پایه واقع در ازمیر ترکیه است ، این دانشگاه که در 14 آوریل 2001 تأسیس شد، اولین دانشگاه پایه منطقه اژه است زبان تحصیل در این دانشگاه انگلیسی است ، دانشگاه اقتصاد ازمیر در مجموع دارای هشت دانشکده و دوازده مرکز تحقیقاتی و کاربردی است ، بیست و چهار برنامه کاردانی ، سی و چهار دوره کارشناسی ، بیست و هشت برنامه کارشناسی ارشد و هفت برنامه دکتری در این دانشگاه ارائه می شود.
دانشکده های این دانشگاه شامل دانشکده هنر – علوم ، هنر های زیبا و طراحی ، حقوق ، ارتباطات ، تجارت ، مهندسی ، علوم سلامت و پزشکی است که هریک دارای دپارتمان های مختلفی هستند ، برای نمونه دانشکده تجارت این دانشگاه دارای دپارتمان های اقتصاد ، تجارت ، مدیریت ، حسابداری ، علوم سیاسی و تجارت بین الملل است.
دانشگاه استانبول یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی است که در استانبول ترکیه واقع شده است ، این دانشگاه در سال 1453 تاسیس شده است ، این دانشگاه دارای هفده دانشکده در پنج پردیس می باشد ؛ دانشکده های این دانشگاه شامل پزشکی ، حقوق ، ادبیات ، علوم ، اقتصاد ، داروسازی ، دندانپزشکی ، مدیریت ، علوم سیاسی ، ارتباطات ، الهیات ، آموزش از راه دور ، حمل و نقل ، پرستاری ، تجارت ، معماری و علوم آبزیان است.
بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه
دانشگاه حاجت تپه یک دانشگاه دولتی پیشرو در آنکارا ترکیه است ، این دانشگاه در 8 ژوئیه 1967 تأسیس شد ، توسط URAP 2019، رتبه اول را در بین دانشگاه های ترکیه کسب کرده است ؛ این دانشگاه دو پردیس اصلی دارد.
دانشگاه حاجت تپه دارای دانشکده ارتباطات ، دندانپزشکی ، اقتصاد و علوم اجرایی ، آموزش ، مهندسی ، هنر های زیبا ، سلامت ، حقوق ، کلام ، داروسازی و علوم می باشد ، رشته حسابداری از رشته های تحصیلی ارائه شده در دانشکده اقتصاد و علوم اجرایی است که در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شود.
زبان رسمی کشور ترکیه زبان ترکی است از این رو دروس در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی این کشور به زبان ترکی برگزار می شود البته در دانشگاه های خصوصی ترکیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شود ، پس زبان تحصیل رشته حسابداری در ترکیه ترکی و انگلیسی است.
مشاوران پروان آکادمی شرایط و ویژگی های تحصیل رشته حسابداری در ترکیه را بررسی کردند در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مهاجرت با ما تماس بگیرید ، همچنین مطالعه مقاله مهاجرت به ترکیه می تواند اطلاعات به روز و جامعی را در خصوص این کشور و جنبه های مختلف مهاجرت به آن در اختیار شما قرار دهد.
روغن حیوانی که در ایران به آن روغن زرد یا روغن کرمانشاهی می گویند. فرآورده ای حیوانی و روغن خوراکی است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه می شود. این روغن محلی یکی از روغن های پرمصرف در برخی از نقاط ایران است و بهترین و مرجح ترین نوع آن در منطقه کرمانشاه تهیه می شود که طعم و بوی خوب و ارزش غذایی بالایی دارد.
در طرز تهیه سنتی شیر را دلمه می کنند و سپس به دوغ تبدیل می کنند و با استفاده از مشک و پختن کامل آن کره به دست می آید. طعم و کیفیت روغن حیوانی بستگی زیادی به نحوه تغذیه و چرا دارد. دامداری شش این روغن زمانی که گله های گوسفند از گیاهان معطر ارتفاعات منطقه کرمانشاه می چرند بو و طعم خاصی پیدا می کند.
روغن حیوانی فرقی نمی کند، یعنی این روغن همان روغن کرمانشاهی است. اما به دلیل آب و هوا، مراتع سرسبز و شرایط خاص منطقه کرمانشاه، روغن تولیدی در این منطقه شهرت زیادی پیدا کرده است.
از گذشته تاکنون کرمانشاه مرکز تولید روغن کرمانشاهی محسوب می شده است.
روغن کرمانشاهی از شیر گاو و گوسفند کرمانشاهی به دست می آید و به عنوان بهترین نوع روغن زرد در ایران شناخته می شود. کشاورزان کرمانشاهی یک بار در اواسط بهار و یک بار در اواسط پاییز روغن تولید می کنند. روغن تولید شده در فصل بهار طعم و بوی بهتری دارد زیرا حیوان از مراتع سرسبز بهاری تغذیه می شد.
همه این عوامل باعث شد کرمانشاه به عنوان مرکز تولید این روغن خوراکی ظاهر شود. پس روغن کرمانشاهی در واقع همان روغن حیوانی است و تنها به دلیل عطر و طعم چرای دام در دامنه های زاگرس و شیر دام در این منطقه دلیل این نام گذاری شده و روغن کرمانشاهی به برندی معروف تبدیل شده است.
قیمت روغن کرمانشاهی یا همان روغن زرد گاوی محلی به خلوص و نحوه درست کردن آن توسط افراد محلی با تجربه بستگی دارد. در واقع روغن حیوانی گاوی اصل فقط توسط افراد بومی که مثل نهاوند در امتداد رشته کوه زاگرس هستند، با بالاترین کیفیت تولید می شود.
البته استفاده از این روغن برای پخت و پز، انتخاب بسیار بهتری نسبت به روغن های تراریخته و صنعتی است، اما در نظر داشته باشید که روغن های حیوانی انواع مختلفی دارند و بهتر است قبل از خرید، تفاوت های آنها را بدانید.
به طور کلی روغن گاو و گوسفند نرم تر از سایر روغن های حیوانی است و روغن گوسفند و گاومیش به خصوص روغن گاومیش چوب غلیظ تر از سایر روغن های حیوانی است. از نظر علمای طب سنتی خواص روغن گاو یا گوسفند مشابه است و این دو نوع روغن قویتر و بهتر از سایر انواع روغن به خصوص «کره» هستند.
زیرا گاوها کمتر و کمتر چرا می شوند و کمتر از مراتع استفاده می شود. از نظر عملی، روغن گاو نسبت به روغن گوسفند معطر کمتری دارد و به دلیل افزایش تولید شیر گاو، قیمت روغن گاو قطعا کمتر از روغن گوسفند است.
همچنین بسته به میزان استفاده از روغن گاو و بره در تهیه آن، روغن مخلوط از نظر عطر و طعم بین این 2 روغن قرار می گیرد.
و باز با مراجعه به کتب مرجع طب سنتی ایران در می یابیم که طبیعت انواع روغن حیوانی گرم و مرطوب است. به عبارت دقیق تر، همه روغن های حیوانی اعم از گوسفند یا گاو طبیعت گرم و مرطوب دارند و با افزایش سن رطوبت آنها کاهش و خشکی آنها افزایش می یابد. بنابراین اینکه می گوییم جوهر روغن گاو خنک کننده است، سخنی نادرست و فاقد اثبات علمی است.
در گذشته به دلیل تحرک زیاد مردم در طول روز، همیشه از روغن حیوانی برای تامین قوای بدنی استفاده می شد و هم اکنون نیز از این روغن در خاورمیانه، چین، هند و آمریکا بسیار استفاده می شود.
هندی ها بزرگترین مصرف کنندگان این نوع روغن هستند.
در سنت های پزشکی کهن مانند طب چینی، طب ایرانی و آیورودا، این روغن عنصر کلیدی در برخی ترکیبات دارویی بوده و به عنوان روغن پایه ضمادهای گیاهی یا مرهم هایی برای درمان سوختگی، جای زخم و التهاب استفاده می شود.
به گفته بسیاری از کارشناسان بهترین روغن خوراکی از نظر طب سنتی روغن حیوانی است. به گفته این متخصصان، این روغن نقش مهمی در سلامت، استقامت و قدرت بدنی، شادابی و شفافیت پوست دارد.
در حال حاضر 3 نوع روغن برای تهیه غذاهای ایرانی در بازار موجود است. این سه نوع روغن پخت و پز عبارتند از روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز و روغن سالاد. کاربرد هر کدام از عنوان آنها قابل درک است.
در حالی که برخی از چربی ها می توانند گرما را تحمل کنند، برخی نمی توانند و اگر در معرض حرارت بیش از حد قرار گیرند، طعم و مواد مغذی خود را در طول فرآیند پخت از دست می دهند. نقطه دود روغن حیوانی برای پخت و پز قابل قبول است. در ضمن این روغن بیشتر از استفاده از کره یا مواد دیگر برای پخت و پز مناسب است و بهترین روغن برای پخت غذاهای ایرانی است.
روغن های مناسب برای پخت برنج دارای عطر و طعم متفاوتی هستند که می توانید با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید. برای تهیه پلوی خوشمزه باید برنج ایرانی مرغوب را با مقدار مناسب روغن حیوانی بپزید.
زیرا بهترین روغن برای پخت برنج ایرانی روغن حیوانی است. همانطور که می دانید برنج در سفره ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و پخت پلوی ایرانی آسان نیست و تکنیک خاص خود را دارد.
بهترین روغن خوراکی برای پخت برنج ایرانی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است.
ایران به عنوان یک صادرکننده موفق در این منطقه شناخته می شود زیرا این کشور انواع نفت را مطابق با استانداردهای جهانی تولید می کند. برندهای مختلفی از این روغن در کرمانشاه و سایر مناطق کشور تولید و عرضه می شود.
به هیچ عنوان به روغن های کارخانه ای اعتماد نکنید و حتما آن را از تولید کنندگان محلی تهیه کنید.
آیا روغن حیوانی مضر است؟ میزان قابل توجه چربی اشباع شده در این روغن طی 30 سال گذشته به آن شهرت بدی بخشیده است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که برخلاف تصور عموم، مصرف متوسط ??این نوع روغن خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
از نظر طب سنتی یکی از راه های درمان تنبلی رحم، مسح کردن رحم، تخمدان ها و معده با روغن حیوانی و خوردن غذای پخته شده با روغن زرد است. زیرا مصرف این روغن باعث افزایش قدرت و قدرت بدن می شود.
اگر خانم ها یک قاشق چای خوری روغن زرد یا حیوانی را زیر شکم و کمر به مدت 20 دقیقه ماساژ دهند، این روغن جذب پوست و مویرگ های رحم می شود و در رفع خشکی رحم بسیار موثر است.
طبق کتب پزشکی و حکیمان طب سنتی، انواع روغن حیوانی طبیعت گرم و سرد دارند و با بالا رفتن سن این نوع روغن، رطوبت آن کاهش و خشکی آن افزایش می یابد.
افزودن روزانه دو تا سه قاشق غذاخوری روغن حیوانی به رژیم غذایی، راهی عالی برای وارد کردن ویتامین های محلول در چربی به بدن است.
میزان متعادل مصرف روغن حیوانی در روز حداکثر 30 گرم است، بنابراین افرادی که از چربی های حیوانی استفاده می کنند باید توجه داشته باشند که از مصرف روزانه 30 گرم در روز بیشتر نشوند. طبق این اصل، مصرف این نوع چربی به بدن آسیبی نمی رساند.
روغن حیوانی حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، ویتامین E، ویتامین D و ویتامین K است.
روغن های حیوانی حاوی اسید چرب به نام اسید لینولئیک مزدوج (CLA) هستند. این اسید چرب دارای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی است. به عنوان مثال، یک مقاله علمی در سال 2018 نشان داد که CLA رژیم غذایی با کاهش 15 درصدی بیماری قلبی مرتبط است.
اگر از سندرم روده تحریک پذیر یا بیماری کرون رنج می برید و بدن شما ممکن است در جذب ویتامین های محلول در چربی مشکل داشته باشد، روغن حیوانی می تواند با رساندن این مواد مغذی به بدن به بهبود سلامت شما کمک کند.
بدن ما قادر به سنتز این نوع اسید چرب از مواد غذایی که دریافت می کنیم نیست، بنابراین یک رژیم غذایی سالم به مقدار مناسبی از این اسید چرب نیاز دارد. در مطالعه ای که روی موش های آزمایشگاهی انجام شد، مشخص شد که سطوح پایین این اسید چرب باعث ریزش مو، ریزش پوست و تاخیر در بهبود زخم می شود.
اگر به دنبال مجموعه ای قابل اطمینان و کار بلد برای خرید روغن حیوانی هستید و قصد خرید روغن حیوانی کرمانشاهی درجه یک را دارید، حتما به همین آدرس مراجعه کنید.
شیره انگور اصل آب انگور شیرین و گوارایی است که برای غلیظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه های مواد غذایی سالم یا در بخش غذاهای طبیعی در سوپرمارکت ها یافت می شوند. اما شیره انگور خانگی هرگز در فروشگاه ها یافت نخواهد شد و این یعنی شما باید به دنبال نوع ارگانیک و خانگی آن بگردید!
همانطور که از نام آن پیداست حاوی مقدار زیادی قند است. اما قند طبیعی که در صورت اعتدال در مصرف برای تمام اندام های بدن مفید و کمک کننده است.
آنها برای پخت بسیار خوب هستند زیرا بدون افزودن کالری اضافی به محصولات پخته شده رطوبت می بخشند. آنها همچنین طعم فوق العاده ای را برای نان، کلوچه، پنکیک، کلوچه، کیک، پای و حتی بستنی ایجاد می کنند.
مزایای شیره انگور اصل شامل توانایی آن در جلوگیری از پوسیدگی دندان و ارتقای سلامت دندان است. شیره انگور اصل چه فایده دیگری دارد؟
کلمه ملاس از کلمه عربی به معنای شربت یا عسل گرفته شده است. این ماده شیرین در ابتدا از جوشاندن انگور برای استخراج آب آن تولید می شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نیشکر، ذرت یا سایر گیاهان نیز تهیه می شود.
شیره انگور اصل از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی در نظر گرفته شده است. محتوای قند زیاد آن را به یک منبع عالی انرژی تبدیل می کند. علاوه بر این، شیره انگور اصل حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و التهاب را کاهش می دهد.
یک مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادی که شیره انگور اصل می نوشند نسبت به افرادی که این محصول را مصرف نمی کنند حفره های کمتری دارند.
این به این دلیل است که شیره انگور اصل حاوی پلی فنول است که به تقویت دندان در برابر باکتری ها و اسیدها کمک می کند. همچنین به حفظ سلامت لثه ها کمک می کند.
شیره انگور اصل را می توان به عنوان بخشی از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده کرد. از آنجایی که حاوی خواص ضد باکتریایی است، می توانید پس از خوردن غذاهای چسبناک مانند آب نبات یا آدامس از آن برای پاکسازی دهان خود استفاده کنید. قبل از استفاده از شیره انگور اصل باید دندان های خود را مسواک بزنید.
شیره انگور اصل حاوی فلاونوئیدها است که به عنوان عوامل ضد التهابی قوی عمل می کنند. این ترکیبات از تولید مواد شیمیایی التهابی به نام پروستاگلاندین ها جلوگیری می کنند. پروستاگلاندین ها زمانی که در داخل بدن جمع می شوند باعث درد و تورم می شوند.
از آنجایی که شیره انگور اصل حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است، انرژی سریعی را ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری شیره انگور خانگی حدود 100 کالری دارد. طبیعتا با مصرف شیره انگور عسلی ملایر متوجه افزایش انرژی و نشاط خود خواهید شد. برای خرید شیره انگور درجه یک روی همین لینک کلیک کنید.
شیره انگور اصل ممکن است از بیماری قلبی محافظت کند زیرا حاوی رسوراترول است، ترکیبی که سطح کلسترول را کاهش می دهد. رسوراترول همچنین فشار خون را کاهش می دهد و فعالیت آنزیم های تجزیه کننده چربی ها در کبد را افزایش می دهد.
شیره انگور اصل هضم را بهبود می بخشد زیرا حاوی پکتین است، فیبر محلول که در آب حل می شود. پکتین به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل می شود و دفع آنها را آسان تر می کند.
شیره انگور اصل منبعی غنی از فیبر غذایی است. فیبر برای حفظ سطح طبیعی گلوکز خون مهم است.
شیره انگور اصل کالری کمی دارد اما مواد مغذی بالایی دارد. این یکی از بهترین منابع پتاسیم موجود است. پتاسیم به تنظیم تعادل مایعات و عملکرد عضلات کمک می کند.
یکی از جنبه های مفید شیره انگور ملایر، قدرت آنتی اکسیدانی آن است. آنتی اکسیدان ها مواد مضری مانند مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. رادیکالهای آزاد به سلولها آسیب میرسانند و به توسعه سرطان کمک میکنند. شیره انگور اصل حاوی کوئرستین است، نوعی آنتی اکسیدان که از DNA در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
یکی از سالم ترین کاربردهای شیره انگور اصل به عنوان غذای مغز است. مطالعات نشان می دهد که شیره انگور اصل حافظه و تمرکز را تقویت می کند. این احتمالاً به دلیل وجود ویتامین B6 است که برای رشد سلول های عصبی ضروری است.
شیره انگور اصل را در ظرف دربسته در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. اگر آن را در یخچال نگهداری می کنید، حتما قبل از مصرف آن را به دمای اتاق برگردانید.
شیره انگور اصل را می توانید در فروشگاه های طبیعی و خرده فروشی های آنلاین پیدا کنید. با این حال، اگر می خواهید مطمئن شوید که شیره انگور اصل واقعی دریافت می کنید، قیمت شیره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هایی که تولید خانگی و بکر دارند جویا شوید. بدون شک بهترین شیره انگور ایران در ملایر تولید می شود.
شیره انگور اصل را باید در ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. مطمئن شوید که آن را برای مدت طولانی منجمد نکنید، زیرا این کار مقداری از ارزش غذایی آن را از بین می برد.
اگر شیره انگور اصل دوست ندارید، به جای آن از عسل استفاده کنید. عسل یک جایگزین عالی برای شکر سفره در هنگام پخت است. حتی می توانید کمی شیره انگور اصل به عسل خود اضافه کنید تا شیرینی بیشتری به آن ببخشید.
فواید شیره انگور اصل بی پایان است. سعی کنید آن را به دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنید تا از تمام این فواید شگفت انگیز بهره مند شوید.
بله، شیره انگور اصل بسیار سالم است. مملو از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است. اما چیزی که آن را بسیار خاص می کند این است که چقدر همه کاره است.
تهیه شیره انگور اصل آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید انگور تازه (ترجیحا ارگانیک)، آب و زمان است. در اینجا چگونه است:
شیره انگور اصل برای سلامتی بسیار مفید است. در اینجا نه مورد از فواید شیره انگور اصل آورده شده است. 1. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. 2. گردش خون را بهبود می بخشد. 3. التهاب را کاهش می دهد. 4. به پیشگیری از سرطان کمک می کند. 5. به بهبود هضم کمک می کند. 6. به مبارزه با دیابت کمک می کند. 7. از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. 8. به کاهش وزن کمک می کند. 9. به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند.
شیره انگور اصل سرشار از کلسیم و ویتامین D است. کلسیم برای استحکام استخوان ها و دندان ها ضروری است. ویتامین D برای سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موی بهتر
شیره انگور اصل حاوی ماده طبیعی به نام پلی فنول است. این ترکیبات به محافظت در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که به سلول ها و بافت ها آسیب می رسانند. شیره انگور اصل به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. همچنین از سرطان محافظت می کند زیرا التهاب را کاهش می دهد. التهاب با بسیاری از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، آرتریت، بیماری آلزایمر و حتی سرطان مرتبط است. شیره انگور اصل همچنین به تنظیم حرکات روده کمک می کند. این به این دلیل است که حرکت غذا در طول دستگاه گوارش را تحریک می کند. پریستالسیس روده ها را در حرکت نگه می دارد و از یبوست جلوگیری می کند.
.
اگر جز افرادی هستید که از آکنه روزاسه رنج میبرید، متخصص گریم شارلوت تیلبری ابزار خاصی را به شما معرفی خواهد کرد که زندگی شما را تحت تاثیر قرار میدهد. آکنه روزاسه یک بیماری پوستی مزمن است که خود را در غالب قرمزی پوست و حساسیت روی صورت نمایش میدهد. بر اساس آمار جهانی به نظر میرسد که به صورت متوسط از هر ده نفر حداقل یک مفر از این عارضه رنج میبرد.
این بیماری شیوع بیشتری در میان بانوان دارد و گروه سنی بالای 40 سال بیشتر به آن مبتلا خواهند شد. این عارضه زندگی را برای بسیاری از افراد دشوار کرده و روی اعتماد به نفس آنها تاثیر گذار است. این عارضه باعث میشود که پوست بسیار خشک و زمخت شود. قرمزی ممکن است روی گونه، پیشانی، بینی و چانه مشاهده شود. البته این آکنه صرفا شامل قرمزی نیست بلکه ممکن است روی صورت شاهد برجستگی نیز باشید. در کل این عارضه میتواند باعث ناراحتی افراد شده و روی زندگی آنها تاثیرگذار باشد.
در حالی که واکنش نشان دادن پوست نسبت به یک دارو یا لوازم آرایشی بهداشتی میتواند به راحتی توسط کرم مرطوب کننده تحت درمان قرار گیرد، آکنه روزاسه امکان درمان ندارد. آنتی بیوتیکها میتوانند تا حدی کمک حال بیماران باشد اما قرمزی همچنان باقی خواهد ماند. در واقع کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند باید مدیریتی را در پیش بگیرند تا با استفاده از یک روتین خاص پوست خود را در بهترین حالت حفظ کنند. این روتین باید شامل استفاده از کرمهای ضد آفتاب مرغوب و عدم استفاده از عطر باشد. سوال اصلی این است که آیا میتوان از لوازم آرایشی استفاده کرد؟
متخصص گریم و آرایش شارلوت تیلبری این چالش را قبول کرده تا در یک ویدیو پوشش آکنه روزاسه را آموزش دهد. شارلوت تیلبری از آن دست متخصص گریم و آرایش است که با افرادی مثل کیت ماس، پنلوپه کروز و جنیفر لوپز همکاری میکند. او به خاطر قدرت بسیار زیاد در ایجاد تغییر با استفاده از گریم و آرایش معروف است. او میتواند به خوبی تخصص خود را در آرایشهای روزانه و حتی رویدادهای بسیار مجلل به نمایش بگذارد. اولین آرایش و شیوه نگه داری از پوست او برای مقابله با روزاسه بسیار مورد توجه قرار گرفت. مدلی که زیر نظر او مشغول به کار است از آکنه روزاسه رنج میبرد و این بهترین فرصت برای آزمایش راهکارهای مختلف بود. نام این مدل آنا است. آنا در این مورد گفت که ترکیب مورد استفاده توانسته تا زندگی او را تغییر دهد. این راهکار توانسته تا شادابی پوست او قبل از آکنه روزاسه را به او برگرداند.
طبق بررسی ها و تحقیقاتی که کارشناسان و مهندسان مجموعه alpha nahal انجام داده اند: فندق درختچه ای است با ارتفاع 1/5 متر که معمولا بلند نمی شود ولی در مواردی که شرایط آب و هوایی مساعد و خاک بسیار حاصل خیز باشد به ارتفاع 6 تا 7 متر (گاهی بیشتر) در می آید و به سهولت جنگلی انبوه به وجود می آورد. بومی اروپا و آسیای صغیر است که کشت آن از زمان های بسیار قدیم در ایران متداول بوده و به صورت خودرو در جنگل های ارسباران، تالش، زنجان دیده می شود. درخت فندق پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز یا دم برگی بطول تقریباً یک سانتیمتر می باشد.
فندق دارای دو نوع گل نر و ماده است که به صورت سنبله آویخته در پاییز ظاهر می شود. نوع نر این گلها دارای ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله های آویخته در پاییز ظاهر میشود. هر گل آذین گلهای ماده فندق 10 عدد گل کوچک دارد اما در هر خوشه 3-2 عدد میوه تشکیل میشود. گلهای فندق 3 تا 4 سال پس از کاشت ظاهر میشوند. اما باردهی از 5 الی 6 سالگی آغاز میگردد و به مدت 20 – 10 سال درختان فندق باروری اقتصادی دارند.
میوه آن که فندق نامیده میشود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگی پوشیده شده است ولی تدریجاً پس از خشک شدن از آن جدا میشود. گرچه چوب فندق به سرمای زیاد مقاوم است اما به جوانههای گل فندق در 10- درجه سانتیگراد آسیب جدی وارد میشود و موجب کاهش محصول میگردد.
https://alphanahal.ir/خرید-نهال/
ارقام مختلف فندق را از جهات زیر دسته بندی می کنند :
1- اندازه میوه
2- میوه بستن زودهنگام یا “زود میوه”
3- میوه بستن دیرهنگام یا “دیر میوه”
4- گرده دهنده ها
فندق بومی اروپا و آسیای صغیر و قفقاز است که درختچه ای به ارتفاع ??? متر که در اماکن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهی بیشتر) درمی می آید و به سهولت جنگلی انبوه بوجود می آورد. برگهائی پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز و گلهائی بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر این گلها دارای ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله های آویخته در پائیز ظاهر می شود.
فندق درختچه ای به ارتفاع ??? متر که در اماکن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهی بیشتر) درمی می آید و به سهولت جنگلی انبوه بوجود می آورد. برگهائی پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز و گلهائی بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر این گلها دارای ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله های آویخته در پائیز ظاهر می شود. میوه آن که فندق نامیده می شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگی پوشیده شده است.ولی تدریجاً پس از خشک شدن از آن جدا می شود. گونه C.avellana به عنوان فندق اروپائی شناخته شده و بصورت تجاری کاشته می شود. در اثر دو رگه گیری این گونه با سایر گونه های موجود در این جنس تنوع زیادی در ارقام فندق ایجاد شده است.
فندق بومی اروپا و آسیای صغیر و قفقاز است . پرورش درخت فندق از زمانهای قدیم معمول بوده و کشت آن در اروپا از قرن جهاردهم میلادی رو به توسعه گذاشت و بتدریج در ممالک اطراف حوزه دریای مدیترانه متداول گردید . پرورش باغی این درخت در ایتالیا با کشت ? واریته در سال ???? شروع شده همچنین واریته های زیادی در سال ???? در انگلستان شناخته شد . فندق رقم کنتیش کاب که بنام دوچیلی هم معروف است از یک گیاهچه فندق که در سال ???? کاشته شد بدست آمده و هنوز هم کشت میشود.
فندق به دلیل داشتن ریشه های افشان و فرم رشد درختچه ای و با پاجوش دهی فراوان می توان در جلوگیری از فرسایش خاک و تثبیت آن بسیار موثر واقع شود. فندق از گیاهان کم توقع و مقاوم به عوامل نامساعد محیطی میباشد. میزان تولید فعلی فندق در جهان ?? % کمتر از نیاز بازارهای جهانی است. بنابراین تولید این محصول از نظر اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای است . همچنین فندق به دلیل داشتن قابلیت نگهداری طولانی و حمل و نقل آسان می تواند درآمد قابل ملاحظه ای را برا ی کشاورزان تأمین نماید . کشت فندق در اراضی شیب دار می تواند علاوه بر تثبیت خاک ،باعث تبدیل اراضی دیم کم بازده به باغهای اقتصادی می گردد . در ایجاد اشتغال مولد بسیار موثر می باشد.
تنها نکاتی که در زمان کاشت فندق باید به آن باید اهمیت دهید این است که درخت فندق پر ریشه است و در عین کم ارتفاع بودن باید فاصله مناسب را برای رشد ریشهها در اختیار درختچه قرارداد. به همین دلیل فاصله مناسب برای هر درخت با درخت دیگر 4.5 تا 6 متر است. بهتر است درختان بهصورت خطی کاشته شود؛ چراکه در زمان گردهافشانی میتوانید میوههای بیشتری را بارور کنید.
نکته مهم بعد که در زمان کاشت نهال فندق بهتر است به آن اهمیت دهید زمان کاشت است. برای کاشت درختچه حتماً درزمانی که نهال یا پاجوش در خواب زمستانی است اقدام به قرارگیری در خاک کنید.
پس از پایان سرمای زمستان و اوایل بهار بهترین زمان برای کاشت نهال می باشد. قبل از کاشت، ریشه نهال ها در محلول آب، خاک و کود حیوانی قرار داده میشود، این کار در میزان گیرایی نهال های جوان بسیار مؤثر است و پس از آن نهال های تیمار شده به نحوی در چاله قرار داده می شوند که طوقه نهال ها در بالاتر از سطح خاک قرار گیرد.
گودال ها بایستی قبلا آماده شده باشند. زمان گود برداری با زمان درختکاری در ارتباط است، بدین معنا که اگر موقع کاشت نهال اواخر پاییز است، چاله ها بایستی در تابستان و اگر موقع کاشت نهال در زمستان است، چاله ها بایستی در پاییز حفر شده باشند.
ابعاد گودال بستگی به نوع خاک و اندازه ریشه دارد. ابعاد گودال بایستی به نحوی باشد که ریشه.ها در موقع کاشت با دیواره تماس پیدا نکنند. در خاک های مرغوب گودال می بایستی فضایی بین 30 الی 60 سانتی متر .از نوک ریشه ها تا انتهای گودال داشته باشد و این فضا برای خاک.های نامرغوب می بایستی بیشتر مد.نظر قرار گیرد. معمولا قطر چاله ها بین 30 الی 70سانتی متر.خواهد شد. در صورتی که از مته پشت تراکتور استفاده.شود، قطر چاله حدود 40 سانتی متر خواهد بود.
به طور کلی فواصل کاشت فندق در زمین های دشت 5×4 متر و به صورت سیستم مستطیلی است. این فاصله در مناطق کوهستانی به 4×4 متر بر روی خطوط تراز تغییر می.یابد تا جلوی فرسایش خاک گرفته شود.
زمینی که قصد دارید در آن درختان فندق بکارید باید زهکشی بهتری داشته باشید. به خاطر داشته باشید نیازی نیست که خاک آن منطقه خیلی غنی باشد؛ چراکه درصورتیکه خاک مواد معدنی و مغذی زیادی داشته باشد برگهای درخت بیشازاندازه رشد میکند.
درخت فندق هر دو مدل گل از لحاظ جنسیتی یعنی هم ماده و هم نر را دارد. این موضوع بدان معنا نیست که درخت میتواند خود بارور باشد. باروری درخت بهواسطه گردهافشانی است، پس بهتر است درختان فندق را به صورتی گروهی و خطی بکارید. خطی کاشتن فندق کمک میکند در زمان گردهافشانی میزان بیشتری گردههای فندق به دام افتد.
نکته دیگری که در زمان کاشت درخت فندق باید به آن توجه کنید زمان گرده افشانی گلها است. درصورتیکه از نهال فندق با گونههای مختلف استفاده میکنید نمیتوانید برای به دام افتادن گردهها زیاد امیدوار باشید. گرده افشانی هر گونه با گونه دیگر در زمان متفاوتی صورت می گیرد، پس اگر میخواهید که درختتان محصول خوبی بدهد تلاش کنید که گونهها را مشابه انتخاب کنید.
وجود رطوبت کافی یکی دیگر از عواملی است که برای کشت فندق ضروری است . میزان رطوبت بین?? تا ?? % برای کشت و پرورش فندق مناسب می باشد . در صورتی که میزان بارندگی سالیانه حداقل ??? میلی لیتر با پراکنش مناسب در فصول گرم باشد می توان به کشت دیم فندق اقدام نمود. در غیر این صورت برا ی تولید تجاری آبیاری تکمیلی درختان در ماههای خرداد ،تیر و مرداد الزامی می باشد.
جهت حفظ رطوبت خاک از موادی مانند کاه و کلش، بقایای گیاهی، مالچ نفتی و غیره استفاده میشود. مالچ مانع رشد علف های هرز در اطراف نهال شده و در برابر تغییر دمای شدید خاک و از دست دادن آب نهال را محافظت می کند .
فندق درخت مقاومی است به همین علت می تواند در انواع خاکها (بهجز باتلاقی) رشد فوق العاده ای داشته باشد. همین مقاومت در مورد مصرف آب نیز وجود دارد. درختان بالغ فندق در برابر خشکی مقاوم هستند، اما برای رشد درختچههای جوان باید شرایط رطوبتی ثابتی برای درخت فراهم آورید. این شرایط به صورتی است که هرگز نباید اجازه دهید خاک اطراف درختچه کاملاً خشک شود.
در صورتی که قصد دارید نهال فندق را در آب و هوای خشک بکارید، باید مراقبت بیشتری را برای رشد درخت انجام دهید. در زمان فصل رشد و زمانی که درخت فندق به خواب نرفته باید بهصورت مداوم رطوبت مناسب و نرمالی را برای آن فراهم کنید.
درخت فندق در گروه درختان مقاوم قرار دارد به همین علت رشد آن آسان است. در عین رشد خوب درخت به حیوانات، آفات و بیماریهایی که درخت با آنها مواجه میشود باید توجه کرد. در ادامه به مواردی که سلامت درختان شما را تهدید میکند اشارهکردهایم.
گیاهخواران کوچک و بزرگ نهال فندق: درصورتی که باغ یا باغچه شما حفاظ و دیوار مناسبی به عنوان حریم نداشته باشد، گیاهخواران بزرگ مثل گوزنها و در برخی موارد گلههای گوسفند و بز به باغ شما خواهند آمد. گوزن ها و گوسفندان عاشق برگ های جوان و تازه درخت فندق هستند. اگر پای کله بزها به باغتان باز شود باید قید درختانتان را بزنید چون بزها آش را با جایش میخورند. پس حتماً برای باغتان حفاظ و حریم تهیه کنید.
گیاهخواران کوچک مثل سنجاب ها و پرندگانی مثل کلاغ نیز به محصولات باغ شما چشم طمع دارند. به همین علت بهتر است فندقها را در زمان رسیدن سریع برداشت کنید.
حشرات و آفاتی هستند که به صورت اختصاصی به درخت فندق حمله میکنند. در ادامه به معرفی این حشرات پرداختهایم.
کرم فیلبرت یا پروانه بلوط: در زمان کاشت درخت فندق حتماً باید حواستان به این پروانهها باشد. این پروانهها با بالههایی به رنگ قهوهای و خطهایی به همان رنگ اما کمرنگتر مهمانان ناخوانده درخت فندق هستند. لارو این پروانهها در زمستان در خاکپای درخت قرار میگیرد. این لاروها در فصل بهار بهصورت شب پره هایی از خاک بیرون میآیند. بعدازآن این شبپرهها روی پوست درخت فندق تخم گذاری میکنند. حمله اصلی این لاروها زمانی است که تخمهای جوان بیرون میآیند و وارد مغز فندق میشوند و از آن تغذیه میکنند.
اگر می خواهید به صورت طبیعی این مهمانان ناخوانده را فراری دهید، بهتر است گیاهانی مثل گل مروارید، گل همیشهبهار و شوید بکارید. این گلها حشرات شکارچی مفید مثل زنبورهای شکارچی لارو را به باغ شما میکشاند. این زنبورها با خوشحالی مسئول آفت زدایی از باغ میشوند.
شپشک ها: این سوسک های پوزه دراز در فصل بهار به برگ درختان فندق حمله کرده و آنها را مورد حمله قرار می دهند. علاوه بر آسیب به برگها به ساقههای جوان و پوست درخت نیز آسیب میرسانند. ضرر دیگری که این شپش ها وارد میکنند این است که در اوایل تابستان درون فندقها تخمگذاری میکنند و لارو این حشرات به میوه تازه حمله کرده و آن را میخورد.
مشکلی که وجود دارد این است که فندقهایی که موردحمله این حشرات قرارگرفتهاند. نمیریزند و شما در زمان برداشت این فندقها را به همراه فندقهای سالم برداشت میکنید
یکی از راههای طبیعی دفع شپشک این است که قبل از گلدهی درخت با فشار آب شپشکها را از روی آن بریزید. درصورتیکه شپشکها روی خاک بیفتند دیگر نمیتوانند به درخت حمله کنند. حتی میتوانید بعد از باران درخت را بتکانید تا این حشرات از درخت جداشده و بیفتند. بهتر است روی خاک ماده شپشککش بریزید تا در صورت افتادن آنها روی خاک از حمله مجدد آنها به درخت مطمئن باشید.
اگر قصد کاشت درخت فندق را دارید، باید حتماً بیماریهای درخت را بشناسید. در ادامه به معرفی بیماریها پرداختهایم.
قارچ ریشه درخت فندق: (Armillaria) قارچی است که ریشه درخت فندق را می پوساند. زمانی که ریشه درخت به این قارچ آلوده شود برگهای آن تغییر رنگ داده و یکی پس از دیگری میافتند. بعد از ریزش برگ ها شاخه ها می ریزند. در برخی موارد در بن گیاه قارچهای زردرنگ ظاهر میشود. اگر درخت شما به این قارچ آلوده شد، برای جلوگیری از آلودگی دیگر درختان باید درخت را از خاک درآورده و درجایی بسیار دورتر دفن کنید.
بیماری باکتریایی درختان فندق: درصورتی که درخت به بیماری باکتریایی مبتلا شود، شاخه های جوان و جوانهها آسیب میبینند. درصورتیکه بهموقع متوجه این بیماری در درخت نشوید، جوانهها میمیرند و کل شاخه درگیر میشود. خوشبختانه در این بیماری نیازی به حذف کلی درخت نیست. تنها شاخه بیمار را قطع کنید و آن را دور از باغ و درخت فندق دفن کنید.