جوادی1000

جوادی1000

جوادی1000

جوادی1000

چرا برای ترید ارز دیجیتال به صرافی نیاز داریم؟

اگر بخواهیم با بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی آشنا شویم، در ابتدا باید مروری بر تعاریف صرافی ارز دیجیتال بیاندازیم تا با کلیت این مفهوم آشنا شویم. سپس با بررسی قابلیت ها و امکانات موجود در صرافی های خارجی، ببینیم آیا این امکانات در سایت های ایرانی نیز موجود است یا خیر؟ اگر این امکانات وجود دارد در چه سایتی است و این سایت چه قابلیت های جذاب و منحصر به فردی را به کاربران ارائه می کند؟ جهت دانستن تمام این پرسش ها تا پایان این مطلب کوتاه همراه ما باشید.

sc3p_s3.jpg

امنیت صرافی

امنیت صرافی ارز دیجیتال یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که برای انتخاب کاربران بایستی موردتوجه آن ها قرار داشته باشد. بدیهی است اگر امنیت صرافی ارز دیجیتال به قدر کافی تامین نشود، کاربران با مشکلات زیادی روبرو خواهند شد. در حوزه امنیت صرافی ارز دیجیتال سوال های مختلفی مطرح است و پاسخ به این سوال ها سطح امنیت صرافی را به کاربران نشان می دهد.

اعتبار و سابقه

منظور از اعتبار صرافی، شهرت و مقبولیتی است که در بین عموم دارد. به طوری که اگر اعتبار صرافی زیاد باشد، شما با ترس و ریسک کمتری وارد صرافی شده و به فعالیت در آن می پردازید. یکی از نشانه هایی که حاکی از اعتبار بالای صرافی ارز دیجیتال دارد، سابقه فعالیت آن است. به طوری که اگر صرافی موردنظر شما سابقه طولانی داشته باشد و کاربران نیز از آن شکایتی نداشته باشند، می توان گفت آن صرافی جزو بهترین صرافی های ارز دیجیتال است.

حجم معاملات کاربران

حجم معاملات صرافی نشان از بزرگی و تعداد کاربرانِ آن دارد. بدیهی است اگر نقدینگی و حجم معاملات یک صرافی در سطح قابل قبولی باشد، آن صرافی از بابت تامین امنیت کاربران مشکلی نخواهد داشت و تریدرها با خیال راحت می توانند فروشندگان و خریداران زیادی را در یک بستر امن در کنار هم داشته باشند.

احراز هویت کاربران

احراز هویت فرآیندی است که در آن صرافی ارز دیجیتال از کاربر یک سری اطلاعات شخصی را دریافت می کند. این اطلاعات بایستی با اطلاعات واقعی کاربر همخوانی داشته باشد تا صرافی ارز دیجیتال بتواند هویت واقعی معامله گر را بداند. در بسیاری از صرافی ها، پروسه احراز هویت پروسه به سادگی قابل انجام است و در واقع این ویژگی یکی از ویژگی های بهترین صرافی ارز دیجیتال می باشد. چرا که احراز هویت سخت و پیچیده مورد پسند هیچکسی نبوده و چندان هم لازم نیست.

نحوه قیمت گذاری

نحوه قیمت گذاری ارزها، رمزارزها و وضعیت بروز بودن قیمت ها از دیگر ویژگی هایی است که در هنگام انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال باید به آن ها توجه شود. معمولاً صرافی هایی که قدمت بیشتری دارند، نحوه قیمت گذاری صحیح تری داشته و برای انجام ترید بستر مناسب تری هستند.

تسویه حساب به موقع

تسویه حساب صرافی ارز دیجیتال نیز بایستی در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود. همچنین اگر در حین تسویه مشکلی وجود داشت، پشتیبانی صرافی ملزم به پاسخگویی و رفع مشکل می باشد. این مورد یکی از مهم ترین ویژگی های بهترین صرافی ارز دیجیتال می باشد.

پشتیبانی پاسخگو

پشتیبانی کاربران به صورت آنلاین و پاسخگو مورد دیگری است که در صرافی ها بایستی موردنظر قرار بگیرد. این پشتیبانی می بایست به تمام سوالات تریدرها با احترام و حوصله پاسخ داده و تا حل مشکل شان، در کنار آن ها باشد.

کیف پول اختصاصی

دارا بودن کیف پول اختصاصی نشان دهنده کیفیت بالای صرافی و تکنولوژی بکار رفته در آن دارد. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم از صرافی هایی استفاده کنید که در کنار بستر معاملاتی، از کیف پول اختصاصی نیز بهره مند هستند.

عدم محدودیت در خرید و فروش

محدودیت هایی که در برخی از صرافی های ارز دیجیتال وجود دارد باعث ایجاد مشکلات زیادی برای کاربران می شود. یکی از این محدودیت ها، محدودیت در خرید و فروش رمزارزهاست. به طوری که کاربر نمی تواند بیش از یک مقدار خاصی را در طول روز مورد معامله قرار دهد و این یعنی ممکن است بسیاری از فرصت ها برای تریدر از بین برود.

کارمزد پایین

کارمزدهایی که در صرافی ارز دیجیتال از کاربران بابت هر معامله گرفته می شود معیار انتخاب بهترین صرافی برای خیلی هاست. چرا که اگر شما جزو تریدرهایی باشید که در طول روز با حجم زیادی از معاملات کسب سود می کنید، کارمزدهای بالا و سنگین می تواند بخش عظیمی از سود شما را تحت تاثیر خود قرار دهد. پس به این نکته نیز توجه کنید.

رابط کاربری ساده

بهترین صرافی ارز دیجیتال صرافی ای است که از رابط کاربری ساده برخوردار باشد. رابط کاربری هرچه ساده تر و قابل فهم تر باشد به کاربران مبتدی این امکان را می دهد تا تجربه بهتری از فعالیت در حوزه رمزارزها داشته باشند.

قابلیت معامله جفت ارزها

قابلیت معامله جفت ارزها در صرافی های ارز دیجیتال قابلیتی است که به تریدر این امکان را می دهد تا از دو وجه یک معامله کسب سود کند. طبیعی است اگر صرافی از قابلیت معامله جفت ارزها برخوردار نباشد، نمی توان آن را در لیست بهترین صرافی های ارز دیجیتال جای داد.

تعداد و تنوع کوین ها

تعداد رمزارزهای پشتیبانی شده در صرافی و تنوع آن ها، این امکان را به کاربر می دهد تا با دست بازتری اقدام به انتخاب بستر معاملاتی خود کند. هرچه تعداد کوین ها در صرافی بیشتر باشد، امکان کسب سود برای تریدر بیشتر خواهد بود.

منبع: https://sarafi.io/

 

تمام کدهای خطا یا ارورهای یخچال ساید بای ساید ال‌جی


در این مقاله، قصد داریم تا در رابطه با علت خاموش‌نشدن یخچال فریز که همچنین با اصطلاحات دیگری چون «یکسره‌شدن یخچال» یا «یکسره کارکردن یخچال» و نیز «اتومات‌نکردن یخچال» شناخته می‌شود، صحبت کنیم. در ادامه علت خاموش‌نشدن یخچال یا یکسره‌شدن آن را توضیح داده و راه حل‌های رفع مشکل را بیان خواهیم کرد.
اگر بر روی نمایشگر یخچال ال‌جی خود، کد خطا یا اروری را مشاهده نمودید، بهتر است هرچه سریعتر برای رفع ارور یا کد خطا اقدامات لازم را انجام دهید. در مواردی ارور ساید بای ساید ال‌جی، به یک ایراد موقتی دستگاه اشاره می‌کند و در این مواقع رفع کد خطای یخچال ال‌جی به وسیله? اقداماتی کوچک امکان‌پذیر است. لذا دانستن معنی کد خطا و چگونگی نحوه? برطرف‌نمودن ارور یخچال فریزر ال‌جی بسیار مفید بوده، که در این مقاله، می‌خواهیم تمامی ارورهای یخچال‌های ال‌جی را برای شما عزیزان بیان کنیم و در هر مورد اجزایی که می‌بایست بررسی شوند را مشخص نموده‌ایم.
دسته? دیگری از ارورهای یخچال‌های ساید ال‌جی به مشکلات پیچیده‌تری مربوط‌اند. در این مواقع برای برطرف‌نمودن خطا لازم است، حتماً با متخصصان تعمیر یخچال و ساید بای ساید که تجربه و دانش کافی دارند، تماس بگیرید.
در صورتی که یخچال فریزر ساید بای ساید ال‌جی‌تان دچار مشکلی شده است، یا اروری بر روی صفحه? نمایشگر آن ظاهر شده که از معنای آن اطلاع ندارید، مقاله? حاضر می‌تواند به شما کمک نماید.
اگر یخچال ال‌جی شما همچنان با مشکل رو به رو بوده و یا ارور آن برطرف نشده است، با نمایندگی رسمی تعمیر یخچال ال‌جی در اصفهان با شماره?   ? ? ? ? ? ? ? ? – ? ? ?  تماس بگیرید. 

سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی


سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی

اغلب افراد، حداقل برای یک بار هم که شده، دچار سردرد شده اید و برای تسکین آن به روش‌های مختلفی رجوع کرده اید تا آن را درمان کنید؛ مراجعه به پزشک، مصرف مسکن، مصرف داروهای گیاهی، ماساژ درمانی و غیره از راهکارهایی است که برای تسکین استفاده کرده اید؛ با این وجود، برخی افراد در هنگام سردرد، به اینترنت مراجعه می‌کنند و در این مکان، به دنبال راهکار درمانی هستند.

این افراد علت سردرد خود را در اینترنت جستجو می‌کنند و مطالب مختلفی را در این مورد مطالعه می‌کنند؛ آنگاه، بدترین دلایلی را که به سردرد مربوط است، به خود نسبت می­دهند. به عنوان مثال، این افراد ممکن است مطلبی را در مورد تومور مغزی که یکی از علائم آن سردرد است،  بخوانند و دلیلی سردرد خود را ناشی از وجود تومور مغزی در سر خود بدانند. در حقیقت، چنین افرادی، از یک بیماری اختلالی به نام سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی رنج می‌برند.

این بیماری به گونه ای است که طی آن، فرد بیمار، همواره دچار یک حالت اضطرابی بی مورد است که طی آن، نگران ابتلا به بیماری ­های جسمی و روحی است. این افراد، همواره با  مراجعه به تارنماهای متفاوت، مطالب مرتبط با بیماری‌های مختلف را مطالعه کرده و به دنبال علائمی هستند که در خودشان وجود دارد و آنن را به بدترین حالت ممکن تفسیر می‌کنند.

در حقیقت، این افراد، وقتی کوچکترین نشانه­ای از بیماری می­بینند، آن را هشداری بزرگ برای خود قلمداد می‌کنند و همواره در نگرانی به سر می‌برند. این اختلال نتیجه عصر مدرن و دسترسی آسان به اینترنت و اطلاعات اینترنتی می‌باشد.

البته باید به این نکته نیز توجه کرد که هر کسی که علائم و دلایل بیماری را در اینترنت جستجو می­کند، دچار سایبرکندر نیست؛ با این وجود، می‌توان گفت، افراد به شدت نگرانی که به طور مداوم و غیر منطقی، علائم و دلایل بیماری‌های مختلف را در اینترنت جستجو می‌کنند و آن‌ها را به خود نسبت می‌دهند، به این نوع اختلال، مبتلا هستند.

این امکان برای هر کسی وجود دارد که علت بیماری‌های مختلف را به صورت کاملاً طبیعی در اینترنت جستجو کند؛ با این وجود، با مشاهده برخی از علائم آن بیماری ها، خود را مبتلا به آن‌ها نمی‌داند.

این بیماری، همانند سایر بیماری ها، علائم و نشانه ­هایی دارد که در ادامه این مطلب، به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

از علائم و نشانه‌های اختلال سایبرکندریا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افراد مبتلا به این نوع اختلال ذهنی، به طور مداوم افکار آزار دهنده ­ای دارند که این طرز فکر موجب می‌شود که آن‌ها گمان کنند که از بیماری‌های جسمی یا روحی مختلفی رنج می‌برند. با این وجود، این افکار کاملا شدید و غیرمنطقی هستند و حتی این امکان وجود دارد که در صورت عدم مشاهده علائم یک بیماری، با خود فکر کنند که شاید در آینده به این بیماری، مبتلا شوند.

یکی از مهم­ترین نگرانی­ های چنین افرادی، سلامتی آنهاست. این افراد، همواره نگران سلامتی خود هستند و اگر در این مورد، کوچک­ترین بحثی صورت بگیرد، به سرعت  مضطرب می‌شوند. با این وجود، نکته ای که حائز اهمیت است، این است  که نگرانی و اضطراب آن ها، با علائمی که دارند، تناسبی ندارد و بسیار بیشتر از آن است.

این افراد همواره در حال مرور اینترنت و مطالعه علائم بیماری­های مختلف هستند و این علائم را در خود جستجو می‌کنند. آن‌ها با مراجعه به شبکه ­های مجازی اجتماعی، و مطالعه علائم بیماری‌های مختلف، در پی کوچک­ترین نشانه­ای هستند که در خود دارند؛ در این صورت، خود را بیمار می­دانند.

در صورتی که افراد به مدت شش ماه، به این کار ادامه دهند و نگرانی‌های غیرمنطقی و نامعقولی از بیماری‌های مختلف را در خود ایجاد کنند، آنگاه می‌توان به نتیجه رسید که این افراد،  به بیماری سایبر کندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی مبتلا شده است.

علائم سایبرکندریا:

به نظر شما آیا جستجوی اینترنتی و مطالعه در مورد بیماری­های مختلف، اشتباه است ؟

به نظر نمی­توان گفت که هیچگاه این کار را انجام ندهید. چرا که جستجو و مطالعه اینترنتی، برای درک بهتر بیماری­ها و شناخت راه­های پیشگیری از آن ها، لازم است؛ با این وجود، در صورتی این کار مفید است که منجر به بروز اختلال سایبرکندریا نگردد.

لازم نیست نگران وجود بیماری در خود باشید و مضطرب شوید. اگر احساس می­کنید که از یک بیماری جسمی یا روحی رنج می‌برید، بهتر است به جای مطالعه اینترنتی، به پزشک و روانشناس مراجعه کنید. متخصصان، با معاینه شما، و مشاهده علائم موجود، بهتر می­توانند سلامتی یا بیماری تان را تشخیص دهند و در صورت وجود بیماری، راه حلی را برای درمان شما پیشنهاد می‌دهند و بیماری تان را درمان می‌کنند.

جالب اینجاست که افراد مبتلا به  خودبیمارپنداری اینترنتی، ممکن است برای معالجه و درمان، بارها به پزشک و روانشناس مراجعه کنند و درمان شوند. حتی پزشک می­تواند به آن‌ها اطمینان دهد که از سلامتی لازم برخوردارند و نیاز به درمان ندارند؛ با این وجود، آن‌ها هنوز آرامش ندارند و حتی گاهی به مصرف خودسرانه دارو می‌پردازند.

این امکان وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری، به دلیل نگرانی و اضطراب فراوانی که دارند، به بیماری­های دیگری نیز دچار شوند. آنها، به طور معمول، جهت درمان اختلال  خودبیمارپنداری اینترنتی، به روانشناس ارجاع می­شوند؛ با این وجود، این اختلال را انکار کرده و یا آن را پنهان می‌کنند.

حتی این امکان وجود دارد که فرد بیمار، خود را مبتلا به انواع بیماری‌های جسمی و روحی بداند؛ با این وجود، اختلال سایبرکندریا را انکار می‌کند.

راه­های درمان اختلال سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی

درمان‌هایی که برای اختلالات اضطراب در نظر رفته می‌شود، یکسان است. با توجه به اینکه، یکی از شاخه‌های مربوط به اختلال اضطراب، بیماری خودبیمارپنداری اینترنتی است؛ بنابراین می‌توان از درمان‌های اختلال اضطراب برای درمان، این بیماری نیز بهره جست. در حقیقت، این اختلال با روان درمانی، قابل درمان است؛ با این وجود، گاهی نیز ممکن است جهت کاهش علائم و نشانه‌های بیماری،  داروهایی تجویز شود.

البته باید توجه داشت که داروها، اغلب دارای نقش کنترل کننده هستند و شیوه اصلی درمان، از طریق روان درمانی می‌باشد. بنابراین، نخستین گام در درمان اختلال سایبرکندریا، مراجعه به روانشناس است.

دارو درمانی خودبیمارپنداری اینترنتی

دارو درمانی برای درمان اختلال سایبرکندریا، معمول نیست و فقط در برخی موارد خاص از این شیوه استفاده می‌شود. دلیلی که برای عدم استفاده از دارو در درمان این اختلال وجود دارد این است که اگر فرد بیمار، تحت دارو درمانی قرار بگیرد، این فکر در ذهن او خطور می‌کند که وی بیماری خاصی دارد و روانشناس از بیان واقعیت در این مورد پرهیز می‌کند.

معمولاً به دلیل اضطراب بالای این افراد، داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می­شود. همچنین، مهارکننده‌های بازجذب سروتونین یا SSRI نیز در درمان این اختلال روان شناختی کاربرد دارد.

روان‌ درمانی مرتبط با اختلال خودبیمارپنداری اینترنتی

بهترین روش­های درمانی جهت درمان این بیماری، عبارت اند از: روانکاوی، طرحواره درمانی و رفتاردرمانی شناختی یا  CBT.

در حقیقت، در هنگام بروز بیماری در فرد، روانشناس در صدد شناسایی و اصلاح تصورات اشتباه و جایگزینی باورهای صحیح به جای آن‌ها است.

با بهره گرفتن از روانکاوی می­توان ریشه این باورها را شناسایی کرده و و آن‌ها را مرتفع نمود.

روانشناسان و متخصصان مرکز مشاوره گپچه در خدمت شما هستند تا در هر کجا که هستید، یاری‌تان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

 

منبع: گپچه

سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی

اغلب افراد، حداقل برای یک بار هم که شده، دچار سردرد شده اید و برای تسکین آن به روش‌های مختلفی رجوع کرده اید تا آن را درمان کنید؛ مراجعه به پزشک، مصرف مسکن، مصرف داروهای گیاهی، ماساژ درمانی و غیره از راهکارهایی است که برای تسکین استفاده کرده اید؛ با این وجود، برخی افراد در هنگام سردرد، به اینترنت مراجعه می‌کنند و در این مکان، به دنبال راهکار درمانی هستند.

این افراد علت سردرد خود را در اینترنت جستجو می‌کنند و مطالب مختلفی را در این مورد مطالعه می‌کنند؛ آنگاه، بدترین دلایلی را که به سردرد مربوط است، به خود نسبت می­دهند. به عنوان مثال، این افراد ممکن است مطلبی را در مورد تومور مغزی که یکی از علائم آن سردرد است،  بخوانند و دلیلی سردرد خود را ناشی از وجود تومور مغزی در سر خود بدانند. در حقیقت، چنین افرادی، از یک بیماری اختلالی به نام سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی رنج می‌برند.

این بیماری به گونه ای است که طی آن، فرد بیمار، همواره دچار یک حالت اضطرابی بی مورد است که طی آن، نگران ابتلا به بیماری ­های جسمی و روحی است. این افراد، همواره با  مراجعه به تارنماهای متفاوت، مطالب مرتبط با بیماری‌های مختلف را مطالعه کرده و به دنبال علائمی هستند که در خودشان وجود دارد و آنن را به بدترین حالت ممکن تفسیر می‌کنند.

در حقیقت، این افراد، وقتی کوچکترین نشانه­ای از بیماری می­بینند، آن را هشداری بزرگ برای خود قلمداد می‌کنند و همواره در نگرانی به سر می‌برند. این اختلال نتیجه عصر مدرن و دسترسی آسان به اینترنت و اطلاعات اینترنتی می‌باشد.

البته باید به این نکته نیز توجه کرد که هر کسی که علائم و دلایل بیماری را در اینترنت جستجو می­کند، دچار سایبرکندر نیست؛ با این وجود، می‌توان گفت، افراد به شدت نگرانی که به طور مداوم و غیر منطقی، علائم و دلایل بیماری‌های مختلف را در اینترنت جستجو می‌کنند و آن‌ها را به خود نسبت می‌دهند، به این نوع اختلال، مبتلا هستند.

این امکان برای هر کسی وجود دارد که علت بیماری‌های مختلف را به صورت کاملاً طبیعی در اینترنت جستجو کند؛ با این وجود، با مشاهده برخی از علائم آن بیماری ها، خود را مبتلا به آن‌ها نمی‌داند.

این بیماری، همانند سایر بیماری ها، علائم و نشانه ­هایی دارد که در ادامه این مطلب، به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

از علائم و نشانه‌های اختلال سایبرکندریا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افراد مبتلا به این نوع اختلال ذهنی، به طور مداوم افکار آزار دهنده ­ای دارند که این طرز فکر موجب می‌شود که آن‌ها گمان کنند که از بیماری‌های جسمی یا روحی مختلفی رنج می‌برند. با این وجود، این افکار کاملا شدید و غیرمنطقی هستند و حتی این امکان وجود دارد که در صورت عدم مشاهده علائم یک بیماری، با خود فکر کنند که شاید در آینده به این بیماری، مبتلا شوند.

یکی از مهم­ترین نگرانی­ های چنین افرادی، سلامتی آنهاست. این افراد، همواره نگران سلامتی خود هستند و اگر در این مورد، کوچک­ترین بحثی صورت بگیرد، به سرعت  مضطرب می‌شوند. با این وجود، نکته ای که حائز اهمیت است، این است  که نگرانی و اضطراب آن ها، با علائمی که دارند، تناسبی ندارد و بسیار بیشتر از آن است.

این افراد همواره در حال مرور اینترنت و مطالعه علائم بیماری­های مختلف هستند و این علائم را در خود جستجو می‌کنند. آن‌ها با مراجعه به شبکه ­های مجازی اجتماعی، و مطالعه علائم بیماری‌های مختلف، در پی کوچک­ترین نشانه­ای هستند که در خود دارند؛ در این صورت، خود را بیمار می­دانند.

در صورتی که افراد به مدت شش ماه، به این کار ادامه دهند و نگرانی‌های غیرمنطقی و نامعقولی از بیماری‌های مختلف را در خود ایجاد کنند، آنگاه می‌توان به نتیجه رسید که این افراد،  به بیماری سایبر کندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی مبتلا شده است.

علائم سایبرکندریا:

به نظر شما آیا جستجوی اینترنتی و مطالعه در مورد بیماری­های مختلف، اشتباه است ؟

به نظر نمی­توان گفت که هیچگاه این کار را انجام ندهید. چرا که جستجو و مطالعه اینترنتی، برای درک بهتر بیماری­ها و شناخت راه­های پیشگیری از آن ها، لازم است؛ با این وجود، در صورتی این کار مفید است که منجر به بروز اختلال سایبرکندریا نگردد.

لازم نیست نگران وجود بیماری در خود باشید و مضطرب شوید. اگر احساس می­کنید که از یک بیماری جسمی یا روحی رنج می‌برید، بهتر است به جای مطالعه اینترنتی، به پزشک و روانشناس مراجعه کنید. متخصصان، با معاینه شما، و مشاهده علائم موجود، بهتر می­توانند سلامتی یا بیماری تان را تشخیص دهند و در صورت وجود بیماری، راه حلی را برای درمان شما پیشنهاد می‌دهند و بیماری تان را درمان می‌کنند.

جالب اینجاست که افراد مبتلا به  خودبیمارپنداری اینترنتی، ممکن است برای معالجه و درمان، بارها به پزشک و روانشناس مراجعه کنند و درمان شوند. حتی پزشک می­تواند به آن‌ها اطمینان دهد که از سلامتی لازم برخوردارند و نیاز به درمان ندارند؛ با این وجود، آن‌ها هنوز آرامش ندارند و حتی گاهی به مصرف خودسرانه دارو می‌پردازند.

این امکان وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری، به دلیل نگرانی و اضطراب فراوانی که دارند، به بیماری­های دیگری نیز دچار شوند. آنها، به طور معمول، جهت درمان اختلال  خودبیمارپنداری اینترنتی، به روانشناس ارجاع می­شوند؛ با این وجود، این اختلال را انکار کرده و یا آن را پنهان می‌کنند.

حتی این امکان وجود دارد که فرد بیمار، خود را مبتلا به انواع بیماری‌های جسمی و روحی بداند؛ با این وجود، اختلال سایبرکندریا را انکار می‌کند.

راه­های درمان اختلال سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی

درمان‌هایی که برای اختلالات اضطراب در نظر رفته می‌شود، یکسان است. با توجه به اینکه، یکی از شاخه‌های مربوط به اختلال اضطراب، بیماری خودبیمارپنداری اینترنتی است؛ بنابراین می‌توان از درمان‌های اختلال اضطراب برای درمان، این بیماری نیز بهره جست. در حقیقت، این اختلال با روان درمانی، قابل درمان است؛ با این وجود، گاهی نیز ممکن است جهت کاهش علائم و نشانه‌های بیماری،  داروهایی تجویز شود.

البته باید توجه داشت که داروها، اغلب دارای نقش کنترل کننده هستند و شیوه اصلی درمان، از طریق روان درمانی می‌باشد. بنابراین، نخستین گام در درمان اختلال سایبرکندریا، مراجعه به روانشناس است.

دارو درمانی خودبیمارپنداری اینترنتی

دارو درمانی برای درمان اختلال سایبرکندریا، معمول نیست و فقط در برخی موارد خاص از این شیوه استفاده می‌شود. دلیلی که برای عدم استفاده از دارو در درمان این اختلال وجود دارد این است که اگر فرد بیمار، تحت دارو درمانی قرار بگیرد، این فکر در ذهن او خطور می‌کند که وی بیماری خاصی دارد و روانشناس از بیان واقعیت در این مورد پرهیز می‌کند.

معمولاً به دلیل اضطراب بالای این افراد، داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می­شود. همچنین، مهارکننده‌های بازجذب سروتونین یا SSRI نیز در درمان این اختلال روان شناختی کاربرد دارد.

روان‌ درمانی مرتبط با اختلال خودبیمارپنداری اینترنتی

بهترین روش­های درمانی جهت درمان این بیماری، عبارت اند از: روانکاوی، طرحواره درمانی و رفتاردرمانی شناختی یا  CBT.

در حقیقت، در هنگام بروز بیماری در فرد، روانشناس در صدد شناسایی و اصلاح تصورات اشتباه و جایگزینی باورهای صحیح به جای آن‌ها است.

با بهره گرفتن از روانکاوی می­توان ریشه این باورها را شناسایی کرده و و آن‌ها را مرتفع نمود.

روانشناسان و متخصصان مرکز مشاوره گپچه در خدمت شما هستند تا در هر کجا که هستید، یاری‌تان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

 

منبع: گپچه

بیماران سرطانی در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار گیرند


بیماران سرطانی در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار گیرند

ایسنا/خراسان رضوی در واکسیناسیون کووید-?? یک گروه بسیار آسیب‌پذیر یعنی بیماران مبتلابه سرطان نادیده گرفته شدند. پزشکان هشدار دادند که بسیاری از دولت‌های ایالتی و کمیته مشورتی فدرال ایالات‌متحده که اولویت‌بندی واکسیناسیون را بر عهده‌دارند، باید بیماران سرطانی را به بخش اول اولویت‌بندی یعنی بعد از ساکنان خانه‌های سالمندان و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در خط مقدم قرار دهند. در حال حاضر، آنان دارای اولویت کمتری نسبت به «کارگران ضروری» مانند آتش‌نشانان و کارکنان حمل‌ونقل عمومی هستند.

به نقل از ساینس، همچنان بیماران سرطانی تحت تاثیر کووید-?? شدید و خطر مرگ‌ومیر قرار دارند. اطلاعات جدید از ??? بیمارستان ایالات‌متحده نشان می‌دهد که بیماران مبتلابه سرطان بیش از بقیه افراد در معرض ابتلا به کووید-?? هستند و پس از آلوده شدن، تقریبا دو برابر دیگر بیماران، بیماری شدید را تجربه کرده و نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.

بر اساس یافته‌های جدید منتشرشده در نشریه JAMA Oncology، احتمال مرگ بیماران مبتلابه سرطان سه برابر بیشتر از دیگر بیماران مبتلابه کووید-?? بستری‌شده در بیمارستان است.

دانیل لیبی، متخصص ریه توضیح می‌دهد که بیماران سرطانی به دلیل مراجعه به مطب پزشک، به‌طور مکرر آلوده می‌شوند. همچنین، دفاع بدن آنان در برابر این ویروس به دلیل مشکلات سیستم ایمنی، ضعیف‌تر است.

در این هفته، کنسرسیوم سرطان ریه کووید -گروهی از آنکولوژیست‌ها (پزشکان متخصص در تشخیص و معالجه بیماران سرطانی) - خواستار بررسی مجدد اولویت‌ها و توجه ویژه به این جمعیت آسیب‌پذیر شد.

برای مطالعه ی ادامه ی این مقاله به سایت خبری مونو نیوز مراجعه کنید
منبع:مونو نیوز

قیمت امروز خودرو


اگر می خواهیم خودرویی بخریم ، دانستن مشخصات فنی خودرو موردنظر نیز مهم است. اول ، به تصمیم گیری های خاص ما کمک می کند. بدون شک ، دانستن مشخصات موتور خودرو ، کارایی ، ویژگی ها و شرایط ایمنی آن می تواند ما را به هدف خود برساند. از این طریق می توانیم براساس منافع و علایق خود تصمیم گیری کنیم. همچنین ، اگر بخواهیم خودروی دست دوم بخریم ، از عملکرد و مشخصات دقیق خودرو اطلاع خواهیم داشت ، می دانیم چه انتظاری از خودرو داریم.

قیمت روز خودرو

همین اطلاعات در مورد قیمت و مشخصات نیز تخمین کلی از ارزش خرید خودرو را در اختیار ما قرار می دهد. خواه مایل به پرداخت هزینه خودرویی با مشخصات مشخص باشیم یا کنترل های بیشتری را ترجیح می دهیم. در این موارد ، دستیابی به سیستمی با اطلاعات و پیام های دقیق بسیار کارآمد است.

 
قیمت ماشین صفر

در این روزها که بازار خودرو در شرایط آشفته و غیرقابل اعتماد است ، خرید و فروش خودرو به یک کار دشوار و حساس تبدیل شده است. به طوری که دانستن قیمت دقیق صفر خودرو نیز جای نگرانی دارد. زیرا قیمت ها هر روز یا حتی چند بار در روز تغییر می کنند. بنابراین لازم است هنگام خرید و فروش از قیمت لحظه ای خودرو مطلع شوید. اما این اطلاعات را نمی توان از هیچ منبع و منبعی بدست آورد.

 

قیمت روز خودرو

متأسفانه دلالان و دلالان عرصه را برای جولان مناسب دانسته و به راحتی هموطنان خود را فریب می دهند. بنابراین ، قیمت باید با استفاده از یک مرجع قابل اعتماد و قابل اعتماد تعیین شود. در این موارد می توان از گزینه قیمت خودرو دیوار استفاده کرد. این سیستم به روزرسانی قیمت خودروهای صفر روزانه و گاه در هر برهه از زمان به راهی برای گشودن شرایط دشوار فعلی تبدیل شده و راه سودآوری دلالان را مسدود کرده است.

 
قیمت خودروهای دست دوم

در برخی موارد ما نیز باید به قیمت اتومبیل دست دوم خود بپردازیم یا اینکه یک ماشین دست دوم را انتخاب کرده ایم. حدس زده می شود که اگر خودروهای با قیمت صفر ثابت و واضح نباشند و بازار آنها گیج و بی نظم باشد ، وضعیت قیمت خودروهای دست دوم چگونه خواهد بود.

 

در حقیقت ، این روزها خرید یا فروش خودروی دست دوم کافی نیست. باید درست ، اصولی و باورپذیر باشد. بدون توجه کافی ، می توانیم میلیون ها تومان ارزانتر یا گرانتر یک ماشین را بفروشیم و متحمل ضررهای جبران ناپذیری شویم. از این رو ، در این شرایط استفاده از یک منبع معتبر ضروری به نظر می رسد.

 

برای محاسبه قیمت اتومبیل دست دوم ، دیوار امکانات و خدمات آنلاین ارائه می دهد که می تواند حل کننده مشکلات باشد. این سیستم قیمت اتومبیل های دست دوم را دقیقاً با توجه به مدل ، سال ساخت ، عملکرد و وضعیت سلامتی آنها محاسبه کرده و آنها را در دسترس درخواست کننده قرار می دهد.

منبع : قیمت امروز خودرو